Първите 1/4-финални двубои на тазгодишния US Open са вече в

...
 Първите 1/4-финални двубои на тазгодишния US Open са вече в
Коментари Харесай

Шоуто е гарантирано: Алкарас - Зверев и Медведев - Рубльов превземат Ню Йорк в сряда

 

Първите 1/4-финални дуели на тазгодишния US Open са към този момент в историята, а през днешния ден е време да разберем и имената на останалите четирима полуфиналисти в конкуренцията както при мъжете, по този начин и при дамите.

Началото на програмата на корт " Артър Аш " ще бъде сложено от конфликта сред новата лидерка в международната класация Арина Сабаленка и първата ракета на Китай в лицето на международната №23 Кинуен Женг. Веднага след края на тази среща пък най-големият тенис корт в света ще стане сцена на съветското дерби сред двамата положителни другари Даниил Медведев и Андрей Рубльов, като в досегашните им мачове преимуществото е на страната на международния №3 (5:2). Вечерната сесия ще бъде открита от дуела сред шампионката от Уимбълдън Маркета Вондрушова и някогашната финалистка в Ню Йорк Мадисън Кийс.

Гвоздеят в днешната стратегия пък без никакво подозрение е трилърът сред Карлос Алкарас и Александър Зверев, които към 04:00 часа българско време ще излязат един против различен за шести път в кариерата си. Балансът до този миг е в интерес на германеца, който има преднина от 3:2 победи, само че при последния им мач, състоял се в Мадрид по-рано тази година, международният №1 надви без никакви усложнения, оформяйки краен резултат 6:1 6:2.

Програмата за Ден 10 в Ню Йорк:

Стадион " Артър Аш " (начало 19:00 часа):

1. Кинуен Женг - Арина Сабаленка

2. Даниил Медведев - Андрей Рубльов

3. Маркета Вондрушова - Мадисън Кийс (не преди 02:00 часа)

4. Карлос Алкарас - Александър Зверев

 

 

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР